آمار تصادفات 24 ساعت گذشته      محدودیت های ترافیکی روز عید فطر اعلام شد      تاکید دولت ونزوئلا برای افزایش تولید سمند       رحمانی ، معاون مالی ایران خودرو شد       سرمایه گذاری 200 میلیونی جی ام در کلمبیا      توسعه خط تولید فولکس واگن در روسیه      با استعفای قائم مقام کیا موافقت شد      افزایش قیمت بنزین نباید باعث ایجاد شکاف بین سی.ان.جی و بنزین شود       ورود VIP به سیستم ناوگان حمل و نقل باری کشور      لزوم توجه خودروسازان داخلی به تولید خودروهای پایه گاز سوز    
صفحه نخست گالری درباره ما تماس با ما آرشيو L90 قيمت روز خودرو صنعت پيوندها
 

پنجشنبه، 18 شهريور 1389  -   3:40:31 AM

 

 

 
وزیرارشاد:حرام بودن موسیقی راقبول نداریم
شنبه، 9 مرداد 1389
ساعت: 11:56
Saturday, July 31, 2010
كد خبر: 115041
کیهان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد جلوگیری از اکران برخی از فیلم ها در برخی از استان ها گفت: ما در بسیاری از موارد اکران فیلم ها را به شورای فرهنگ عمومی استان ها واگذار کردیم، به طوری که با توجه به شرایط منطقه ای و استانی خود می توانند مجوز اکران یک فیلم را صادر یا آن را توقیف کنند.

وی اظهار داشت: اجازه تولید فیلم هایی که تنها برای کسب نشان های بین المللی یا خارج از کشور تولید می شود را محدود کرده ایم تا عده ای فرصت طلب از این موقعیت به نفع خود استفاده نکنند.

حسینی گفت: در حال حاضر بیش از یک ماه است جلسه هیئت نظارت و صدور مجوز برگزار نمی شود و علت اصلی آن به حد نصاب نرسیدن اعضای جلسه است که علیرغم نامه نگاری ها و پیگیری های مستمر هنوز نتوانستیم در این مدت جلسه ای را برگزار کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از توقیف روزنامه های متخلف خبر داد و افزود: ما در برابر برخی اظهارنظرهای دروغ و بی پایه و اساس و نشر اکاذیب کوتاه نمی آییم و تا مرحله توقیف این نشریات و روزنامه ها نیز جلو رفته ایم.

وی اظهار داشت: اخیراً نیز یکی از روزنامه ها را توقیف کرده بودیم که دستگاه قضایی در فاصله زمانی اندک به رفع توقیف دست زده و مجوز انتشار مجدد آن را صادر کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در مورد برخی از دیدگاه های علما و روحانیان در مورد حرام بودن موسیقی گفت: ما این دیدگاه کلی را نیز که با دیدگاه امام نیز سازگاری ندارد قبول نداریم و با احترامی که به بزرگان و علما و روحانیون قایل هستیم باید اجازه فعالیت گروه های موسیقی در چارچوب قانون و موازین نظام را داشته باشیم.