مرگ زنان بیش از مردان در تصادفات رانندگی      آغاز برخورد پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی در پایتخت      محصولات ايران خودرو در مسير ارتقاي افزون‌تر       جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس مک لارن      آئودی A3 مدل 2013 پنج ستاره ایمنی را کسب کرد      امکان کاهش قیمت خودرو به قیمت های دوسال قبل وجود ندارد      تعیین دستوری قیمت گذاری قطعات کمکی به صنعت خودرو نخواهد کرد      دولت ناگزیر از افزایش قیمت بنزین است      انتخاب تهران به عنوان یکی از شهرهای برجسته جهان در زمینه توسعه مترو و بی آرتی      تهدید فولکس واگن از سوی کارگران آفریقایی    
صفحه نخست گالری درباره ما تماس با ما آرشيو L90 قيمت روز خودرو صنعت پيوندها
 

يکشنبه، 5 خرداد 1392  -   11:13:57 AM

 

 

 
دریافت مابه التفاوت نرخ خودروهای لوکس وارداتی با ارز مرجع
شنبه، 6 آبان 1391
ساعت: 08:51
Saturday, October 27, 2012
كد خبر: 193024

به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی از دریافت ما به التفاوت نرخ ارز مرجع از وارد کنندگان خودروهای لوکس خبرداد و گفت: واردات خودروهای لوکس و سایر کالاها با ارز مرجع از ابتدا اشتباه بود به همین منظور سعی خواهد شد جلوی این گونه واردات گرفته شود زیرا ارز کشور باید صرف تولید  و فناوری و تهیه مواد اولیه شود .

حسین گروسی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت: در صدد هستیم وارد کنندگانی که خودروهای خود را با ارز مرجع به کشور وارد کرده اند ملزم به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز کنیم زیرا در شرایطی که خرید مواد اولیه و تولید با مشکل مواجه است و کشور نیاز به کالاهای اساسی دارد لازم نیست این خودروها به کشور وارد شود .

وی افزود: اعطای ارز به چنین کالاهایی به تولید ضربه زده و کالاهایی که قابلیت تولید در کشور را دارا هستند نیازی به واردات آنها نیست به همین منظور برای حمایت از تولید ، قانونی وجود دارد که لازم است این قانون که به تصویب نیز رسیده اجرایی شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه خودروهای تولیدی در سال جاری با افت 40درصدی مواجه بوده اند می توانیم همین ما به التفاوتی را که از وارد کنندگان دریافت می کنیم صرف شرکت های خودروسازی کنیم تا این افت تولید جبران شودو مجلس نیز به جد پیگیر این موضوع است.

وی خواستار مقابله با واردات خودروهای لوکس شد و گفت:با توجه به مشکلاتی که در زمینه تولید خودرو و نیز نابسامانی‌هایی که در بازار ارز وجود دارد، شاهد واردات گسترده خودرو از برخی کشورهایی همسایه هستیم که دولت باید از واردات آن در شرایط فعلی اجتناب کند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در پایان گفت:با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در زمینه تولید خودروهای با کیفیت در کشور وجود دارد ادامه واردات خودرو باعث اشباع  بازار خودرو از تولیدات خارجی می‌شود که در آینده نیز لطمات جبران ناپذیری به اشتغال کشور وارد خواهد کرد.


درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    به گزارش خبرخودرو، از اول تيرماه امسال تمامي محصولات ايران خودرو با دو ايربگ و استاندارد يورو 4 به بازار عرضه مي شوند.

    به گزارش خبر خودرو، رئیس خانه صنعت و معدن جوانان گفت : متضرر اصلی در جریاناتی که برای صنعت خودرو رخ داد اقتصاد کشور بود که با وجود ورود شورای رقابت و صرف زمان زیاد ، همچنان مشکلات قیمتی در بازار آزاد وجود دارد.

    به گزارش خبر خودرو، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت در خصوص ورود شورای رقابت به بحث تعیین قیمت قطعات و نهادهای داخلی گفت: تاکنون حضور شورای رقابت در این عرصه بسیار کم رنگ بوده است بنابراین اگر بخواهد در شرایط فعلی وارد عرصه شود و به صورت کاملا غیر حرفه ای در این خصوص نظر دهد نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.

    گروه بین الملل: اداره ملی ایمنی جاده ای ایالات متحده اعلام کرده است در تصادفات رانندگی با شرایط یکسان، زنان جوان بیش از مردان در معرض خطر مرگ قرار دارند.

    به گزارش خبرخودرو ، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از آغاز طرح ویژه پلیس در خصوص برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی در 35 نقطه پایتخت خبر داد.

    گروه بین الملل: مک لارن به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس خود دو مدل یادبودی 12C 50 و 12C 50 اسپایدر را رونمایی کرد.

    گروه بین الملل:پس از قیمت بالا و لیستی طولانی از تجهیزات استاندارد، اکنون آئودی A3 مدل 2013 می تواند پنج ستاره ایمنی را به لیست اعتباراتش اضافه کند.

    به گزارش خبرخودرو، معاون شهردار تهران از انتخاب تهران به عنوان یکی از شهرهای برجسته جهان در زمینه توسعه مترو و بی آر تی خبر داد.

    گروه بین الملل:این روزها کارگران صنایع خودروسازی آفریقای جنوبی با بسیاری از شرکت ها از در ناسازگاری وارد شده اند . به طوری که این بار خبر رسیده بعد از ماجرای اعتصاب کارگران مرسدس – بنز نوبت به تهدید مدیران فولکس واگن رسیده است .

    گروه بین الملل:نیسان اولین مدل داتسون خود را در سه ماهه ابتدایی سل 2014 وارد بازار هند خواهد کرد و با هدف افزایش پنج برابری سهم خود از بازار این کشور ، اقدام به عرضه خودروهای ارزان تر خواهند نمود .

    گروه بین الملل:گمان می رود تاسیسات جدید چری در مالزی در سال 2014 تولید خود را آغاز کند .

    به گزارش خبرخودرو، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با حضور در جمع دو خانواده مصدوم تصادف موتور‌سیکلت در مجموع 443 میلیون تومان دیه جرح پرداخت کرد.

    به گزارش خبرخودرو، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی میزان مصرف سوخت و مطابقت محصولات شرکت پارس خودرو با استانداردهای زیست محیطی را از مهمترین ویژگی های تولیدات این شرکت عنوان کرد.

    به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت : در صورت تصویب نهایی بودجه در مجلس ، میزان افزایش قیمت گازوئیل و سایر حاملهای انرژی بر اساس همان 38 درصدی که در کمیسیون تلفیق تصویب شده است خواهد بود.

    به گزارش خبرخودرو، شرایط پیش فروش خودروی تندر90 ای دو لوکس یورو 4 تحویل مهر ماه 1392 اعلام شد.

    به گزارش خبرخودرو، بررسي و فعاليت هاي گروه صنعتي ايران خودرو در منطقه شمال آفريقا به نتيجه رسيدو کلينيک خودروئي محصولات اين شرکت در تونس ايجاد مي شود.

    به گزارش خبرخودرو، مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه سایپا از راه اندازی خطوط تولید محصولات سایپا در کشور عراق از تیر ماه امسال خبر داد.

    به گزارش خبر خودرو،رئیس اتحادیه کشوری صنف فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل از افزایش 5 درصدی قیمت برخی خودروها داخلی در بازار خبر داد و گفت : طی هفته اخیر قیمت برخی از خودروها که عمدتا از محصولات یکی از شرکتهای بزرگ داخلی است به دلیل عدم تعادل عرضه و تقاضا با افزایشی در حدود 5 درصد روبرو شده است.

    به گزارش خبرخودرو، کارشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه در خصوص ورود شورای رقابت به بحث بررسی نهادهای تولید و قیمت گذاری قطعات گفت: ایران کشوری اقتصادی به شمار می رود که بخشی از آن دولتی و بخشی دیگر خصوصی و انحصاری است و نه رقابتی، بنابراین قطعا باید نهادی موجود باشد تا بر قیمت گذاری کالاهای مهم و استراتژیک در جامعه نظارت کند.

    به گزارش خبرخودرو،دوربین های پلاک خوان، برای ثبت و صحت اطلاعات در مراکز معاینه فنی خودرو راه اندازی شد.