کد خبر: ۴۲۶۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵

تهیه بسته حمایت از صادرات کالاهای غیرنفتی

 

به گزارش گروه صنعت خبرخودرو ، ز، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از محل اجرای طرح بهین یاب با هدف پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی تاکنون 320 واحد تولیدی کوچک و متوسط کشور تسهیلات مالی دریافت کرده اند.

محمدرضا نعمت زاده در نشست شورای اداری مدیران استان قزوین که با عنوان بررسی عملکرد سیاست های اقتصاد مقاومتی در این استان با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، افزود: به این واحدها در مجموع سه هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار ارائه شده است.

وی اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت نظارت های لازم را برای اینکه تسهیلات ارائه شده در جای خود هزینه شوند به عمل می آورد.

'بهین یاب، درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت است که تمامی اطلاعات مفید و خدمات مرتبط با حوزه سرمایه گذاری در صنعت، معدن و تجارت اعم از صدور مجوزها، وضعیت پروژه ها و طرح ها، معافیت های گمرکی و غیره در این بخش ارائه شده است.'

نعمت زاده، ارتقای کمیت و کیفیت تولید داخلی، فعال ساختن واحدهای تولیدی، رشد سرمایه گذاری و افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی را از جمله مهم ترین سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای پیشبرد اقتصاد مقاومتی در دوران پسابرجام عنوان کرد.

** تهیه بسته حمایت از صادرات کالاهای غیرنفتی

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه از تهیه بسته حمایت از صادرات کالاهای غیرنفتی و ابلاغ آن از سوی معاون اول رئیس جمهوری به وزیران خبر داد و گفت: این بسته به تایید بانک مرکزی نیز رسیده و منتظریم تا با تعیین هیات عامل صندوق توسعه ملی از این ظرفیت نیز برای تقویت صادرات کشور و حمایت از تولید داخل استفاده کنیم.

نعمت زاده در بخش دیگری از صحبت های خود از قزوین به عنوان یکی از استان های مهم صنعتی کشور یاد کرد و گفت: این استان دارای سه هزار و 900 واحد تولیدی است که از این میان بین 300 تا 400 واحد با مشکل روبرو هستند که عمده آنها جزو صنایع کوچک محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه 150 هزار نفر در بخش صنعت قزوین مشغول به فعالیت هستند، افزود: این استان دارای 690 طرح صنعتی در حال ساخت است که دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی هستند و در صورت تکمیل برای 9 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می کنند.

استان قزوین هم اکنون دارای سه هزار و 250 واحد صنعتی فعال است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"