کد خبر: ۴۸۸۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۲ تير ۱۳۹۶

برنامه های ایدرو جهت توسعه استان سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه صنعت خبرخودرو، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از اجرای سه پروژه کلان جهت توسعه و پیشرفت استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

منصور معظمی ، با اشاره به اینکه بر مبنای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی و در چارچوب راهبردهای مصوب یکی از وظایف ایدرو ، سرمایه گذاری و توسعه صنعتی مناطق کمتر توسعه یافته کشور است ، تصریح کرد :  ایدرو در این راستا سه برنامه را برای توسعه استان سیستان و بلوچستان در دست اجرا دارد ، یکی از این طرح ها  همانطور که اخبار آن منتشر شده امضاء قرارداد احداث کارخانه تایر هامون در زابل است که این واحد تولید تایر به ظرفیت ۵۰ هزار تن و با سرمایه گذاری ۸۴۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال زایی ۱۳۴۴ نفر است و امیدواریم طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در موعد مقرر به بهره برداری برس .

معظمی  نوسازی کارخانه بافت بلوچ را دیگر پروژه ایدرو در استان سیتان و بلوچستان برشمرد وگفت:  فاز اول کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر با تعداد ۱۸۰ پرسنل مشغول به کار وآماده افتتاح است و فاز دوم آن به زودی شروع می شود که با تکمیل و بهره برداری از آن شاهد اشتغال ۴۰۰ نفر خواهیم بود.

رئیس هیات عامل ایدرو ، طرح جاسک – گواتر را از دیگر پروژه های سازمان گسترش در این استان زرخیز عنوان کرد و افزود : طرح کمک های فنی و اعتباری ایدرو برای ایجاد وتوسعه مجتمع های تولیدی صادرات گرا در دستور کار قرار دارد و بر همین اساس تاکنون  یک واحد صنعتی  تولید لوله و پروفیل اواخر سال گذشته به بهره برداری رسید و یک فروند شناور در دست ساخت هم تا پایان شهریور آماده تحویل خواهد بود .

معظمی ، بازسازی و ارتقای یک واحد آب شیرین کن ، توسعه و تکمیل فرآروی ماهی و میگو ، واحد تولید پلی اتیلن  و واحد تولید پودر ماهی را جزو  طرح های در حال اجرا و دو طرح ایجاد یک واحد ساخت قوطی های فلزی و درب آسان باز شو و توسعه ظرفیت واحد تولید کننده غذای دریایی را جزو طرح های در حال اعطایی تسهیلات عنوان کرد .

به گفته رئیس هیات عامل ایدرو طرح های تولید ماءالشعیر ، تولید شمش آلومینیوم از بازیافت صنایع آلومینیومی ، فرآوری کرومیت و تولید خوراک آبزیان هم جزو طرح هایی هستند که در حال حاضر در  بانک مصوب و در مرحله اخذ تضامین و وثایق جهت پرداخت تسهیلات قرار دارند .

معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت حجم سرمایه گذاری این پروژه ها  را ۲۶۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد که از این میزان نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطایی و سهم سازمان به عنوان یارانه سود ۴۰۰ میلیارد ریال است . معظمی افزود :  مجموع این طرح ها  ۷۰۰ شغل در منطقه ایجاد می کند.

لازم به ذکر است سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بر مبنای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی و در چارچوب راهبردهای مصوب خود به منظور توسعه صنعتی مناطق محروم نسبت به برنامه‌ریزی جهت شناسایی توانمندی های سرمایه‌گذاری و توسعه‌ی مناطق مختلف اقدام کرده و همواره پذیرای مشارکت و نظرات سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی بخش خصوصی بوده است.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"